•     0

    Din kurv er tom

Om Snork

 

 

SNORK Copenhagen er et dansk firma, der designer og producerer det blødeste nattøj til børn i naturlige og økologiske materialer. SNORK blev etableret i slutningen af 2015 af Lisa Cusack og er allerede blevet et populært valg blandt store som små, når det er tid til at hoppe i ynglingsnattøjet. Vores størrelser dækker pt. Str. 2-14 år.

Vores store passion er at designe tidsløst og lækkert nattøj, som både appellerer til børn samt deres forældre. SNORK design udtrykker en skandinavisk livsfilosofi, hvor kvalitet og funktionalitet er essentielle værdier, og vi håber med vores rolige og minimalistiske univers at bidrage til mange hyggestunder derhjemme.

Hos SNORK tror vi på bæredygtige produkter – tøj af høj kvalitet, der er skabt ud af rene materialer, og som kan bruges igen og igen på grund af et tidsløst design, der bare holder. Alt vores nattøj er lavet af 100% økologisk bomuld, og er produceret gennem en certificeret partner, hvor der bliver taget hensyn til miljøet samt til menneskene involveret.

SNORK er blødt og behageligt og giver dit barn de bedste forudsætninger for en rolig og fredfyldt søvn. Vores nattøj er også perfekt som homewear, når weekenden indbyder til slow living og hjemlig hygge.

Følg os gerne på Instagram og Facebook for at blive opdateret om nye produkter og events.

Søg på hjemmesiden